top of page

Recordopbrengst veilingdiner 'White Sensation'

Op 7 april jl. vond in de Fokker Terminal in Den Haag haar het jaarlijkse veilingdiner ‘White Sensation’ van Youth4Youth Cartouche plaats. Ruim 150 gasten, allen feestelijk wit gekleed, namen deel aan dit culinaire diner dat werd uitgeserveerd door de twaalf Youth4Youth -deelnemers.

Tussen de gangen door werden onder leiding van Frits Wester diverse mooie veilingstukken, die de Youth4Youth -deelnemers via diverse sponsoren hadden verkregen, geveild. Dit varieerde van een rondleiding door de Tweede Kamer, een midweek Centerparcs, prachtige schilderijen van diverse kunstenaars tot aan schitterende lingeriesets. Maar ook het granddessert van de avond, bestaande uit een grote variatie aan heerlijke door de deelnemers zelf gebakken taarten, werden succesvol geveild.

Naast genieten van het heerlijke diner, konden de gasten desgewenst tegen een kleine bijdrage ten bate van het goede doel ook oesters proeven en/of genieten van mooie gin-tonics.

De avond werd afgesloten met een loterij. Met dank aan de lokale middenstand van Leidschendam-Voorburg waren voor deze loterij schitterende prijzen beschikbaar.

Het hoogtepunt van de avond bestond toch wel uit het bekendmaken van de veilingopbrengst door de penningmeester van Youth4Youth. Ontroerd en dankbaar mocht hij de Youth4Youth -deelnemers een cheque van €13.050 overhandigen.

Deze recordopbrengst komt geheel ten bate aan de zorgvuldig geselecteerde projecten in Uganda, Bali en Lembang. De Youth4Youth-deelnemers gaan deze zomer op deze projecten hun social footprint achterlaten door o.a. met de opbrengst van het veilingdiner zorg te dragen voor duurzame wateroplossingen in Uganda, wegen naar boerendorpen in Bali toegankelijker te maken zodat zij hun producten makkelijker kunnen afzetten en door schoollokalen te renoveren voor kinderen in Lembang.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page