top of page

Bezoek aan Vliet & Burgh

In de kerstvakantie brachten Axel, Anne-Claire, Meike en Liselot een bezoekje aan Vliet & Burgh. Ze bedachten een leuk middagprogramma voor de kinderen. Buiten werden er oud Hollandse spelletjes gedaan: Koek happen, spijker poepen, mandarijn happen, en een aardappelrace. Binnen werde

n de meest mooie cupcakes versierd. Bijna zonde om op te eten. Aan het eind van de middag konden we weer een cheque aanbieden waarmee Vliet & Burgh weer een mooi doel kan verwezenlijken. Aangezien alle extra's voor de kinderen in het huis uit giften moet komen, weten we zeker dat dit bedrag goed besteed zal worden.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page