top of page

PROJECTEN

UPCO/SASO GHANA

Ghana is een land met veel armoede. De kinderen kunnen daardoor bijna niet of niet naar school. UPCO geeft deze kinderen een school. voor een klein bedrag kunnen kinderen naar school en een betere toekomst krijgen. En mede door vrijwilligers die zich aanmelden(en een geweldige ervaring beleven) en daar helpen gaat het steeds beter. Samen sta je sterk!

 

www.upco-ghana.tk 

MALAIKA KIDS TANZANIA

Tanzania heeft veel weeskinderen voor wie de toekomst er niet rooskleurig uitziet. Malaika Kids wil deze kinderen helpen en ze een nieuw leven geven. We willen ze een thuis bieden waar ze veilig zijn, gezond kunnen opgroeien en weer kind kunnen zijn. We doen dat op twee manieren: via het Relatives Support Program en door de bouw van Malaika Kinderdorpen.

http://www.malaika-kids.nl

THE GUNJUR PROJECT

The Gunjur Project is een project waarbij vrijwilligers zich kunnen aanmelden voor een unieke ervaring die je altijd bij blijft. Gunjur is een gemeenschap met ernstige economische achterstand. Bij The Gunjur Project helpen ze kansarme jongeren. Het project staat dan ook in het teken van jongeren. Jongeren helpen met school en andere dingen dan school.

http://www.thegunjurprojectgambia.com/

JEUGDHUIS VLIET & BURGH

Jeugdhuis Vliet & Burgh is een jeugdhuis hier in Voorburg en biedt (crisis)opvang en observatie aan kinderen van 0 tot 12 jaar die (tijdelijk) niet (meer) thuis kunnen wonen.
 


 

BAHAY AURORA

Bahay Aurora is een kindertehuis in Baras waar straat-/ weeskinderen worden opgevangen. Ze leven op de compound met andere kinderen. Dit is een voormalig project waar we sinds 2013 niet meer naar toe gaan. 

http://www.bahayaurora.nl/

KINDEREN IN LEMBANG

Met dit project willen wij trachten om zo veel mogelijk kansarme kinderen in dit dorp Lembang onderwijs te laten volgen, door het volgende te financieren: jaarlijks schoolgeld, leerboeken, uniformen, schoenen en overige leergereedschappen. Ook willen wij hun Engelse lessen geven. Dit om hun maatschappelijke kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

 

http://www.kindereninlembang.nl

bottom of page