September 24, 2019

January 19, 2018

December 7, 2017

Please reload

Recente berichten

Videoverslag van project Lembang 2018

November 8, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Bezoek aan Vliet & Burgh

28/12/2015

In de kerstvakantie brachten Axel, Anne-Claire, Meike en Liselot een bezoekje aan Vliet & Burgh. Ze bedachten een leuk middagprogramma voor de kinderen. Buiten werden er oud Hollandse spelletjes gedaan: Koek happen, spijker poepen, mandarijn happen, en een aardappelrace. Binnen werde

 

n de meest mooie cupcakes versierd. Bijna zonde om op te eten. Aan het eind van de middag konden we weer een cheque aanbieden waarmee Vliet & Burgh weer een mooi doel kan verwezenlijken. Aangezien alle extra's voor de kinderen in het huis uit giften moet komen, weten we zeker dat dit bedrag goed besteed zal worden.

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2014 by Youth4Youth.