top of page

Wil jij volgend jaar mee?

Ervaring

 

Wil jij mee gaan met Youth4Youth en een onvergetelijke ervaring rijker worden? Dan zit je hier goed! 
Door mee te gaan met Youth4Youth leer je mensen, landen en jezelf kennen! Door drie weken lang tussen totaal andere mensen te leven die het kleinste alleen al weten te waarderen, die zonder social media leven en waarbij niet altijd het water zomaar uit de kraan komt zal je merken hoe ''goed'' je het hier hebt. Op deze manier zal je een andere kijk krijgen op de wereld en zelf ook anders over dingen gaan na denken. En niet alleen dat, ook zullen je sociale vaardigheden op de proef worden gesteld en zal je veel andere en leuke nieuwe ervaringen opdoen!

De Reis

Voordat je weggaat zul je een jaar lang worden voorbereid op de reis. Dit gebeurt door middel van teambuilding en andere activiteiten. Maar ook zal je bezig zijn met geld ophalen, zo'n reis kost immers wel wat. Op veel verschillende en creatieve manieren zal je zelf moeten zorgen om € 1.900,- bij elkaar te krijgen. Maar niet gevreest, de commissie en de ambassadeurs zullen je hier, als het nodig is, wel een beetje bij helpen. 

​Als alle activiteiten erop zitten en het geld is bij elkaar dan zal je met een groepje van ongeveer 4 personen op reis gaan naar een van de projecten. Hier zal je gedurende 3 weken spelen met de kinderen, lesgeven aan klasjes, excursies doen met groepen en de omgeving leren kennen (verschillend per project)

Uiteindelijk zal je terugkomen met een hoop verhalen en opgedane ervaringen, die uiteindelijk met de rest van de groep gedeeld zal worden op de jaarlijkse terugkom-avond. 

Voorwaarden

Je bent tussen de 17 en 21 jaar
• Je bent gemotiveerd om deze reis te maken en je er voor in te zetten
• Je bent je ervan bewust dat je € 3.000,- (zelf € 1.900 en gezamenlijk € 1.100) bij elkaar moet sparen
• Je bent een teamspeler

Als je hier allemaal aan voldoet, en je weet dat dit is wat je wilt. Druk dan op de knop hieronder en vul het contact formulier in. Na ontvangst van je aanmelding sturen we je formulier waarin we om je motivatie en meer over je achtergronden vragen. Tevens maken we een afspraak met je voor een intake-gesprek.

Verwachtingen en afspraken

Om zeker te weten dat jouw en onze verwachtingen op elkaar aansluiten hebben onze verwachtingen alvast op papier gezet. Daarnaast willen we voordat we met elkaar aan de slag gaan ook een paar afspraken met elkaar vastleggen. Klik hier voor het document 'Verwachtingen en afspraken Y4Y'.

bottom of page