top of page

Activiteiten

Elk jaar zijn er verschillende activiteiten, waar ook U deel van kunt uitmaken!
Wijnactie​​

Beste wijnliefhebber,

 

‘Bijgaand vindt u de selectie wijnen voor de Youth for Youth-wijnactie 2018. De Youth for Youth-wijnen van dit jaar heb ik met zorg uitgekozen en vallen hoogstwaarschijnlijk bij iedereen goed in de smaak.


Vanzelfsprekend werk ik graag mee aan de wijnactie van Youth for Youth. Ik draag dit initiatief persoonlijk een warm hart toe. Dankzij de speciale prijs die Youth for Youth voor de wijnen betaalt komt er minimaal € 10,- ten goede aan de Youth for Youth-projecten.
Ik ken het initiatief al jaren en heb al eens eerder met groot succes de wijnen mogen leveren.’

 

Joost van den Hurk,

Eigenaar Wijnkoper Van Dop

Huisleverancier en sponsor van Cartouche

Picnique en Chique​​

Het Picnique en Chique is een jaarlijks terugkerend diner in april, dat op creatieve wijze gehouden wordt. Mensen worden verplicht om in het wit te komen en hun eigen servies en eten mee te nemen. De locatie zal pas op het laatste moment bekend worden. 
Het Picnique en Chique is altijd weer een feest met een goede sfeer en een hoop gezelligheid. Er zal voor muziek gezorgt worden en er zal zelfs een kleine veiling zijn waarbij u nog een extra bijdrage kunt leveren aan het project. 

Hockeyclinic​​

De hockeyclinic proberen we dit jaar op een andere manier invulling te geven. Hier is binnenkort meer te lezen over onze plannen. 


De afgelopen jaren was de hockeyclinic altijd een groot succes. Een dag waarna iedereen vrolijk naar huis ging en vol lof over de clinic werd gesproken. 

bottom of page